Werkgeluk

Personeelstekort? Vergroot je wervingskracht met werkgeluk! Lees het rapport.

Er is een duidelijke relatie tussen bevlogenheid en werkgeluk én tussen werkgeluk en talentgericht leiderschap. En er is een link tussen werkgeluk en employer-branding. Dus wil jij als organisatie verschil maken, wil jij je organisatie als merk nog beter in de markt zetten? Kies dan voor het investeren in werkgeluk. Daarmee is werkgeluk helemaal niet zweverig, het gaat gewoon ook om centen. Ook! Als je nu denkt nou dat gaan we dan snel effe fixen, moet ik je teleurstellen. Medewerkers voelen precies aan wanneer werkgeluk instrumenteel wordt ingezet of wanneer het echt welgemeend is. Heb jij het beste voor met je medewerkers? Investeer dan duurzaam in werkgeluk, want alleen dat werkt. Hoe? Laten we een afspraak maken en kijken wat we voor je kunnen doen.

http://atalanta-organisatiecoaching.nl/wp-content/uploads/2022/03/HappinessBureau-WhitePaper-2021-2022-digitaal.pdf

#werkgeluk #geluk #happiness # veerkracht #bevlogenheid #talent #leiderschap #hetgoedegesprek #waardering #feedback #ontwikkeling #employerbranding #werving #recruitment