Voor particulieren een hulp met raad en daad

Gratis coaching via Bep&Fatima

Bep&Fatima, gratis coaching voor vrouwen in Arnhem en omstreken met een kleine portemonnee, door professionele coaches. Het netwerk dat ik opgericht hebt nadat ik voor mezelf was begonnen met Atalanta. Ik wilde iets terugdoen. Iets doen voor al die vrouwen die zich wel willen ontwikkelen, maar die geen werkgever hebben die het voor hen betaald en die het leven zelf al moeilijk genoeg vinden. Het aantal vrouwen dat we begeleiden wisselt per jaar. De duur van begeleiding ook. Soms is er alleen maar een duwtje in de rug nodig, soms een buddy, soms alleen maar een luisterend oor, soms even wat timemanagement en soms een loopbaancoach. Iedere vrouw heeft zo haar eigen hulpvraag. Met een mooie club van 15 vrouwen proberen we die hulp te bieden die gevraagd wordt. En als dat dan ook echt lukt is dat zo mooi.  Dan weet je weer waarvoor je het doet. Een van de deelnemers schreef onderstaand stukje. Dit was te mooi om niet te delen. Wil je meer weten over Bep&Fatima kijk dan op https://bepenfatima.weebly.com/

In januari van dit jaar had ik mijn eerste afspraak met Lisa.

Onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen en energie, geen visie op de toekomst, twijfel over mijn kunnen en capaciteiten. En een grote behoefte aan een richting, een bestemming.

Ik wilde meer zelfvertrouwen, en gewoon een gelukkig hart en een fijn leven.

Lisa leert mij dat je altijd kan kiezen voor een nieuw pad, voor een andere richting. Door aangeleerde patronen te vervangen door nieuwe. Telkens weer herhalen, blijven doen, goed voor jezelf zorgen, een vastberaden vertrouwen hebben dat ook het nieuwe pad ingelopen wordt.

Het was niet zozeer een inzicht, ik heb veel praktische handvatten gekregen hoe ik een begin kon maken. Nu zijn de nieuwe patronen een dagelijkse structuur geworden, die mij werkelijk goed doet. Ik geloof weer in mijzelf, dat het goed komt. En de bestemming, wordt gaandeweg steeds duidelijker.

Je hebt altijd andere mensen nodig.

Ik ben heel blij dat ik dankzij B&F Lisa ken. Die mij op een nieuw pad heeft gewezen, aanmoedigt en stukjes meeloopt. Gericht op positiviteit, denken in mogelijkheden in plaats van in belemmeringen.

En ik hoop van harte dat ook andere vrouwen deze kans krijgen!

S.P. te Arnhem

#Bepenfatima #coaching #feedback #richtinggeven #ontwikkelen #loopbaan #timemanagement #onzekerheid #zelfvertrouwen #energie #twijfel #fijnleven #gelukkighart #visie #bestemming #structuur #geloof in jezelf #positiviteit #denkeninmogelijkheden