Corona

Thuiswerkburnout en andere stressklachten deel 3

Wie wil ik zijn tijdens de Corona crisis?

Kies je voor angst, leren of groei. Kiezen heeft concequenties.

Kies je voor #angst dan kies je voor #stress. Teveel stress is ongezond. Hoe meer je hangt aan #zekerheid en #controle des te moelijker is het om te accepteren dat #corona er is en dat je daar niets aan kan veranderen behalve zorgen dat jezelf zo gezond mogelijk blijft. In het vorige stuk gaf ik aan zelf zonder inkomsten te zitten als kostwinner. Door mijn mind al jarenlang te trainen in #bewustzijn kan ik uit de angst blijven en kiezen voor #leren en voor #groei. Uit de angst blijven beteken, naast acceptatie wat je niet kan veranderen, zorgen voor de nodige #ontspanning. Waar zit jij in de #leercirkel en hoe ontspan jij? Kies bewust voor ontspanning, ook als je thuis werkt, en voor de kinderen zorgt. Kies voor ontspanning ook als je werkzaam bent in de vitale beroepen. Dat is goed voor jou én je omgeving.

#werkstress, #vitaleberoepen, #dankbaarheid, #veiligheid, #emoties, #geluk, #zorgvoorelkaar, #samensterk

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6655726680604188672/