Waarom

Bep&Fatima: Gratis coaching voor vrouwen door vrouwen

Bep&Fatima komen 15 juli op tv. Een special over Bep&Fatima (B&F) in een van de uitzendingen van De kracht van Samen van RTV Arnhem.

B&F bestaat inmiddels alles bij elkaar al 13 jaar en in die 13 jaar hebben wij meer dan 230 vrouwen gratis geholpen op weg naar meer geluk.

Wij coachen vrouwen die zichzelf verder willen ontwikkelen; vrouwen die hun sociale vaardigheden willen vergroten en hun zelfkennis verdiepen; vrouwen die iets in hun eigen leven willen veranderen. Wij bieden coaching aan vrouwen met weinig tot geen geld. Iedere vrouw met een inkomen dat minder is dan of gelijk is
aan het sociaal minimum kan hulp aan ons vragen. En zo geven wij inhoud aan de kracht van samen. Wij zijn een netwerkorganisatie van ongeveer15 coaches, die allemaal vrijwillig meedoen.

In de uitzending hoor je Hanan Ismael aan het woord, een Nederlands-Egyptische coachee die graag een baan wil als universitair docent, onderzoeker, gids, reisleider op het vlak van geschiedenis, archeologie, politiek en Midden Oosten. Ze vertelt tegen welke blokkades zij aanloopt. Lonneke Alsema is een van de coaches die al haast 10 jaar mee doet en zij geeft uitleg over wat en hoe wij dat doen. Zelf kom ik aan het woord over het ontstaan van B&F en onze successen. Dus zet in je agenda 15 juli 1800 RTV Arnhem. En als je een baan weet voor Hanan hoor ik dat graag.

Meer info over B&F: Bep & Fatima – Voor vrouwen door vrouwen – Home (weebly.com)

B&F is werkzaam in Arnhem. Ben jij een professional in het begeleiden van mensen en wil je mee doen? Neem contact op en we plannen een kennismakingsafspraak.

#Bep&Fatima #B&F #coaching #loopbaan #ontwikkeling #dekrachtvansamen #RTVArnhem #geluk #werk #werkgeluk #Egypte #MiddenOosten #HananIsmael