Werkgeluk

Meer energie buiten het werk, meer energie uit het werk

Uit onderzoek naar dit JD-R-model blijkt dat juist de combinatie van hogere taakeisen met veel energie uit energiebronnen zorgt voor bevlogenheid bij medewerkers. En meer bevlogen medewerkers zijn uiteindelijk productiever.

Wat doe jij in de avond waar je energie van krijgt? Energie die je de dag daarna nog steeds voelt. Ik dans, salsa, ik doe aan Kenko Taiso, yoga, en ik spreek af met leuke lieve mensen en daar krijg ik bergen energie van. Lees verder wat de werkgever kan doen voor meer bevlogenheid en dat geldt niet alleen in het onderwijs.

#werkgeluk

#JDRmodel

#energiebronnen

#energievreters

#bevlogenheid

#taakeisen

#leidinggeven

#ziekteverzuim

#productiviteit

https://www.netwerkwerkgeluk.nl/wat-de-hobby-van-de-juf-met-werkgeluk-te-maken-heeft-bevlogenheid-in-het-onderwijs/