Werkgeluk

Werkgeluk in zorg en welzijn

Je fit voelen. Volgens 7100 medewerkers in zorg en welzijn draait dit allemaal om het vinden van de juiste balans. Vooral tussen werk en privé. Nee zeggen is daarbij de grootste uitdaging. Daarnaast je grenzen aangeven en opkomen voor jezelf. Kortom assertiviteit.
Wat medewerkers in zorg en welzijn verder bezighoudt is met name hun passie en liefde voor het vak: ‘’Het zorgen voor anderen zit gewoon in mijn bloed’’. Maar het is ook een aandachtspunt. Goede zelfzorg is essentieel om goed voor anderen te kunnen blijven zorgen. Wil jij weten hoe je beter voor jezelf kan zorgen of hoe je beter voor je team kan zorgen zodat jij en jullie nog beter voor de anderen kunnen zorgen?

#werkgeluk #geluk #happiness #Zorgeenwelzijn #zorg #balans #assertiviteit #fit #vitaliteit #stress #passie #liefde