Waarom

Bep&Fatima, de film van RTV Arnhem

Wat een mooi resultaat! Dankjewel Hanan Ismael dat jij je verhaal voor de camera durfde te vertellen. Hanan is op zoek naar een baan als universitair docent, gids, reisleider. Dankjewel Silvana Parasmo dat ik je naam mag noemen, weer een stap naar meer zelfvertrouwen en dankjewel voor je prachtige kunstwerk. Silvana heeft in oktober haar eerste kleine expositie. Dankjewel verslaggever Gabrielle Kroos en cameraman Ruben Reintjes van RTVArnhem. Wij van Bep&fatima zijn trots op het resultaat , op wat we doen en we willen dit dan ook heel erg graag delen met iedereen. Dankjewel.

Wil jij ook het verschil maken? Ben je coach én woonachtig in Arnhem en wil jij je ook inzetten voor een mooier leven van andere vrouwen neem dan contact met mij op want  “we kunnen het niet oplossen, maar we kunnen wel leren er mee te leven”.

Ben je een vrouw met een kleine portemonnee en wil jij je graag verder ontwikkelen en wil je gecoacht worden, neem dan contact met mij op.

En kijk ook eens op de website van Bep&Fatima Bep & Fatima – Voor vrouwen door vrouwen – Home (weebly.com)

#dekrachtvansamen #Bepenfatima #RTVarnhem #hananismael #silvanaparasmo #trots #verbinding #vertrouwen #verwachting #zelfvertrouwen #coach #ontwikkeling #loopbaan #hetverschilmaken #hartenziel #Arnhem #netwerk #lonnekealsema #voorvrouwendoorvrouwen #lisastevens #atalanta