Waarom

Meer Lisa

Atalanta is een vlinder en staat symbool voor het ontpoppen van mens en organisatie.  Het logo van Atalanta bestaat uit een vlinder in combinatie met een hart. Het helpen ontpoppen met hart voor de mens, want de menselijke maat staat bij mij centraal.

Zelf ben ik ontpopt naar een eigen-wijze vrouw die er van geniet om anderen hun kracht te laten zien en ervaren, individueel, in een team en in een organisatie.

In mijn huidige bedrijf Atalanta verenig ik al mijn ervaringen, zowel werk als privé: mijn ervaring als docent, communicatiemanager, zakelijk leider, adviseur P&O, trainer, coach, loopbaanadviseur, ontwikkelaar, beoordelaar, bestuurder maar ook als dochter, zus, vrouw, geliefde, vriendin, mantelzorger,…….

Authenticiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen, creativiteit, plezier, passie en liefde zijn mijn sleutelwoorden. Ik ga er vanuit dat mensen in potentie alles in zich hebben om hun eigen groei en ontwikkeling te verwezenlijken. En als er vertrouwen, openheid en verbinding is durven mensen te groeien. Soms heeft iemand, een team, een organisatie daar hulp bij nodig en die hulp kan ik bieden. Dat doe ik op mijn eigen-wijze manier: enthousiast, betrokken, inspirerend, daadkrachtig, luisterend, direct, confronterend en speels. Ik combineer ziel en zakelijkheid, verbind body mind en spirit met elkaar en sta met beide voeten op de grond.