Training

Training operationeel leidinggeven beloond met een 9,5

Afgelopen dinsdag 2 november hebben wij weer de 12 daagse certificerende opleiding Operationeel Leidinggeven bij het GOC afgerond met 4 kandidaten, Bas, Bob, Danny en Sven. Na een intensief en heel leerzaam traject met veel opdrachten in de praktijk, reflectie op eigen handelen en bedrijfsbezoeken bij o.a. Omnimark en Graphic Packaging International, maken de cursisten aan het eind een persoonlijk opleidingsplan en geven de cursisten in een presentatie aan wat ze geleerd hebben. De onderwerpen die in de opleiding aan bod komen zijn o.a. stijl van leidinggeven, beïnvloeden en overtuigen, inzicht in menselijk gedrag ook in een groep, Arbo, ziekteverzuim, teambuilding.

De eindpresentatie is altijd weer verrassend; mooi en heel ontroerend als je deze mannen hoort vertellen waar ze vandaan komen, wat ze geleerd hebben en wat ze nog willen leren. Een moment om nooit te vergeten.

Wat de groep huidige cursisten aangeeft geleerd te hebben:

  • Ik heb geleerd hoe belangrijk het is te luisteren en aandacht te geven;
  • ik weet nu hoe ik op een goede manier persoonlijke gesprekken met mijn medewerkers kan voeren;
  • ik heb geleerd om te gaan met mijn eigen emoties en die van mijn mensen;
  • ik weet nu dat als ik iets voor elkaar wil krijgen, ik niet alleen moet aangeven wat ik wil hebben, maar ook waarom en dat moet onderbouwen met gegevens;
  • ik ben bewuster geworden van mijn capaciteiten en van mijn groeimogelijkheden;
  • ik weet hoe ik ziekteverzuim kan beïnvloeden door in een vroegtijdig stadium gesprekken aan te gaan;
  • ik heb geleerd hoe ik werkoverleg kan voeren;
  • ik heb geleerd hoe ik een presentatie moet houden.

Ik ben supertrots op onze kandidaten. Bas, Bob, Danny en Sven van harte gefeliciteerd.

Geslaagd!

#GOC, #operationeelleidinggeven #leidinggeven #communicatie #luisteren #aandacht #hetgoedegesprek #emotie #ziekteverzuim #arbo #bewustwording #groeien #leren #ontwikkelingsmogelijkheden #werkoverleg #presenteren