Werkgeluk

De week van het werkgeluk.

Wat is belangrijk voor jouw werkgeluk? Voor mij is dat verbinding, iets kunnen betekenen voor anderen en autonomie. Ik heb gisteren een Permanente Educatie verzorgd voor MarthaFlora Maastricht, live. En ik begonnen met een rondje positieve verhalen en complimenten. Vandaag een aantal ontmoetingen  telefonisch, via zoom en live. En samen sparren en leren met collega’s. Dus dankjewel @Bontje Pool, het was weer een genoegen.

Weet jij wat belangrijk is voor jouw werkgeluk? Ga in je organisatie in gesprek over werkgeluk. Doen. Daar word je blij van. Hulp nodig?

Doe je mee? Onderteken  jij het manifest voor meer werkgeluk?

#werkgeluk #geluk #happiness #permanenteeducatie #PE #marthaflora  #verbinding #zingeving #autonomie #plezier #waardering #positiviteit