Waarom

Biografie CV

Lisa Stevens – Atalanta – organisatiecoaching

Vanaf 1 september 2006 zelfstandig ondernemer,

sr begeleider bij individuele- , team- en organisatieveranderingen met een grote liefde voor mensen,leren en veranderen .

  • sparringpartner voor HRM, P&O en leidinggevenden
  • procesbegeleider
  • trainer, coach, counselor, loopbaanadviseur

Atalanta is een vlinder en staat symbool voor het ontpoppen van mens en organisatie.

Zelf is Lisa ontpopt naar een eigen-wijze vrouw die er van geniet om anderen hun kracht te laten zien en ervaren. Zij heeft daarvoor haar eigen bedrijf opgericht, Atalanta-organisatiecaoching. Veranderingen faciliteren zowel individueel, als in teamverband , als in de hele organisatie is haar passie.

Haar achtergrond is docent, communicatiemanager, zakelijk leider, adviseur P&O, trainer, coach, loopbaanadviseur en ontwikkelaar, op vele verschillende terreinen, in verschillende branches en van werkvloer tot en met managementteam.

Authenticiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen, creativiteit, plezier, passie en liefde zijn haar sleutelwoorden. Ze gaat er vanuit dat mensen in potentie alles in zich hebben om hun eigen groei en ontwikkeling te verwezenlijken. Daar heeft iemand, een team, een organisatie soms hulp bij nodig en die hulp kan zij bieden. Dat doet ze op haar eigen-wijze manier: enthousiast, betrokken, inspirerend, daadkrachtig, luisterend, direct, confronterend en speels. Lisa combineert ziel en zakelijkheid, verbindt body mind en spirit met elkaar en staat met beide voeten op de grond.

Lisa is ook initiatiefnemer van Bep&Fatima een  vrijwilligers project in Arnhem: gratis coaching voor en door vrouwen voor vrouwen met een kleine portemonnee.

Daarnaast is zij als trainer, coach of loopbaanadviseur verbonden aan Kenniscentrum GOC, Mobiliteitscentrum C3, Kenteq kenniscentrum voor de technische branche, de Hogeschool NCOI, FLOW Mobiliteitscentrum voor woningcorporaties, Martha Flora verzorgingshuizen, ProAmbt mobiliteitscentrum voor de overheid en de Zinzia Zorggroep.

Kijk ook op LinkedIn !

CV van Lisa Stevens is als PDF te openen !