Waarom

Feedback

Dankbaar

Het jaar afsluiten en dan nog even op de valreep complimenten krijgen en een bos bloemen van blije klanten en opdrachtgevers. Ik geniet. Dank aan alle mensen die ik dit jaar heb mogen begeleiden  op het pad van loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, verliesbegeleiding, herstel na een burnout, teamontwikkeling. Dank aan alle opdrachtgevers met wie ik dit jaar heb mogen samenwerken. Dank voor jullie vertrouwen. Op een heel mooi 2021, waarin we gezond en wel kunnen blijven samenwerken aan meer vitaliteit, duurzaamheid geluk en werkgeluk.

#FNVloopbaanadvies #Trivium #Sensire #Martha Flora #GOC #Hazeleger Kaas #NCOI #SZMK Marga Klompé #De Woonplaats e.a.

“This was my first-time experience with career coaching and I am very happy that I chose to do it with Lisa via NL leert door, Government scheme. She understands your challenges precisely and suggests opt solutions. The most important life lessons I learned from her is to identify self-worth and speak for yourself politely yet confidently. I thank Lisa very much for boosting my confidence and also for correcting me where I was possibly going wrong. I would highly recommend her if you are looking for a positive change not only in your career but also in your approach.”

– Kate Nesarikar

Jij uiteraard ook onwijs bedankt voor de fijne samenwerking. 
Ik wens jou ook hele fijne dagen en een prachtig nieuwjaar!

Tot snel. Groetjes Anne

Bedankt voor je leuke mail! Jij ook al fijne feestdagen toegewenst. 

Dat je komend jaar weer een inspiratie mag zijn voor velen die zoeken.

Valerie

Over het werk kan ik vrij kort zijn: het gaat prima! Gelukkig hebben we nog werk, alleen zijn onze uren tot het minimum beperkt (in mijn geval 24 uur), maar het gaat allemaal in overleg en zeer ongedwongen. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar goed afgesloten en heeft al het rijdend personeel € 100 als kerstkado gegeven. Een blijk van waardering en een corona-proof ‘kerstpakket’. Kortom geen spijt! Nogmaals gezellige dagen en bedankt voor de fijne gesprekken.

Bart

#feedback #complimenten #geluk #werkgeluk #happiness #verlies #burnout #loopbaanbegeleiding, #persoonlijke effectiviteit, #verlieskunde #vitaliteit #duurzaamheid #samenwerken #teamcoaching #dankbaarheid