Waarom

Wat anderen over mij vertellen

Aanbevelingen op LinkedIn

Lisa is een gedreven en enthousiaste vakvrouw die goed luistert, sterke vragen stelt, motiveert en van aanpakken weet. Niet alleen als trainer en coach maar ook als sparringpartner op het gebied van strategisch personeelsbeleid en de uitvoering ervan. Met haar ervaring en kennis van zaken laat ze organisaties en haar medewerkers groeien en bloeien. Ik heb haar leren kennen via een zeer positieve referentie van een relatie waar Lisa al jaren van betekenis is. Nu ik al meer dan een jaar met Lisa in contact ben kan ik u Lisa dan ook zelf van harte aanbevelen voor uw organisatie en medewerkers!

Petra Koppejan, Hoofd Financiele Administratie en P&O bij Technivorm B.V. – Moccamaster/Head of Finance & HR, 10 februari 2018.


Lisa is iemand die met veel geduld en inzicht iemands gedrag feilloos in kaart kan brengen. Ook gedrag dat je zelf niet direct ziet of wilt zien wordt op een opbouwende en integere manier bespreekbaar gemaakt.

Lisa heeft mij geleerd om signalen die anderen afgeven beter te lezen en te interpreteren.
Met deze lessen ervaar ik meer rust in mijn functioneren en meer vertrouwen in mijn handelen en communicatie met anderen. Mijn handelen is hierdoor effectiever geworden en dit wordt ook door collega’s onderkend.

Lisa legt in heldere taal knelpunten bij een mens bloot en geeft handvatten om constructiever en positiever met diverse situaties om te gaan. Tegelijk is zij ook niet bang om een goed gepoetste spiegel voor te houden; niets blijft onbesproken dat kan leiden tot beter functioneren.

Ik heb het traject als heel waardevol ervaren en ben Lisa dankbaar voor haar geduld, het geschonken vertrouwen, haar integere benadering, de wijze lessen en vooral de fijne en diepzinnige gesprekken.

Ed Loffeld, Senior Buyer, successful in supplier management and margin improvement at Kemetyl, 1 november 2017.