Verlies

Verlies van een liefdesrelatie

Ik deel op social media niet alleen de mooie verhalen, maar ook mijn verlieservaringen. Heel bewust, om te laten zien hoe je met verlies kunt omgaan.  Dit verlies is een verlies van een liefdesrelatie.

Liefde er zijn boeken vol over geschreven. Liefde. De onze heeft haast 4 jaar geduurd. Nee, dat zeg ik niet goed. Hij is er nog steeds. Maar ik ben wel onze relatie gestopt. Ondanks de liefde. Soms moet je kiezen tussen de liefde voor de ander en liefde voor jezelf. Nu heb ik gekozen voor liefde voor mezelf. Met pijn in mijn hart. Verscheurd. Verdrietig. En toch is het goed zo. Dankjewel lief voor deze mooie 4 jaren. Ik zal je missen. Enorm. Alles wat we samen gedaan en gedeeld hebben. Zo mooi. Lieve Siegfried ik wens je heel veel geluk zonder mij. Ik wens mezelf heel veel geluk zonder jou.

En dan pak ik vandaag het blad Happinez op als ik even in het zonnetje zit. En wat staat er op de voorkant: een grote vlinder en zelfliefde. Nou als dat geen toeval is….. nee natuurlijk is dat geen toeval. Op mijn telefoon heb ik een afbeelding van een paardenbloem als teken van loslaten. Krijg ik onderstaand beeld toegestuurd via facebook.  Wat een prachtige metafoor. Je wilt iets vasthouden wat al een het loslaten is.  Loslaten is ook wel anders vasthouden. Dat ga ik doen.

#verlies #liefde #zelfliefde #relatie #verdriet #geluk  #happinez #loslaten