Corona

Bericht van de #COVID19frontliniecoaches van samensterk

Sinds de start van dit project hebben 99 zorgprofessionals zich aangemeld voor Extra coaching voor de zorg.
Het omgaan met stress en gevoelens zoals angst, zijn de meest voorkomende hulpvragen van de zorgprofessionals.

Ik verwacht persoonlijk zelf dat de meeste vragen nu pas los zullen gaan komen. Nu de eerste golf voorbij is, de rust een klein beetje terugkeert, komt de stress en de angst omhoog. En dat is niet gek, dat is normaal. Dus ben jij een zorgprofessional, heb je last van naweeën, schroom niet aan te bel te trekken. Hulp vragen mag. Hulp vragen is gezond. Zorg niet alleen goed voor anderen maar ook voor jezelf.

#covid #zorg #zorgprofessional #corona #samensterk #emoties #angst #werkstress #stress #vitaliteit #zorggoedvoorjezelf